середу, 10 вересня 2014 р.

Навчальна тривога

В цей четвер, тобто завтра 11 вересня в Запоріжжі пройде навчальна тривога. Не панікуємо, а слухаємо, вивчаємо і запам'ятовуємо!

В четвер одинадцятого вересня в регіоні відбудуться навчання. На площі Фестивальній організують огляд техніки запорізьких рятувальників.

Крім цього, в навчальних закладах та на підприємствах пройдуть заняття з цивільного захисту, де жителям області розкажуть як діяти в разі надзвичайної ситуації. Навчальна тривога буде оголошена в усьому регіоні - інформували в обласній державній адміністрації.

"Буде сирена. Кожна людина повинна включити радіо або телевізор (УТ-1, 1 + 1) і там виступить представник з цивільного захисту, який оголосить яка ситуація і план дій. Необхідно взяти аптечку з медикаментами, документи, речі, які можуть вам знадобитися -. говорить 1-й заступник голови запорізької ОДА Петро Гончарук.
"На кожному будинку повинен бути покажчик, що показує куди слідувати, якщо потрібно укриття. Укриття повинно бути чистим, там повинен бути добовий запас води та їжі, яка не псується".

Представники місцевої влади обіцяють найближчими днями оприлюднити методичні рекомендації з докладними інструкціями, як діяти в разі НС.



Немає коментарів:

Дописати коментар