вівторок, 29 серпня 2017 р.

Вітання з Днем знань

Дорогі читачі!

Вітаю Вас з початком нового навчального року - Днем знань. Цей день  завжди означає відкриття нової, осяйної і  нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. Щиро бажаю всім учням  досягти високих результатів у навчанні та завжди бути активними у громадському житті, а вчителям успіхів у вашій відповідальній місії - сіяти добре, розумне, вічне. Хай зерна знань дадуть добрі сходи і  зростуть у душах ваших вихованців урожаєм мудрості та натхнення. 

Так склалася доля, що я маю виїхати з нашого міста і залишити вже рідний  мені колегіум. Я буду сумувати за вами та  з теплом згадуватиму час, коли працювала у закладі. Хочу подякувати нашій  адміністрації за допомогу і підтримку, вчителям і вихователям - за поради і ініціативу, а вам, дорогі мої читачі -  за активність і допитливість. Я сподіваюсь, що ви і надалі залишитесь активними  відвідувачами нашої бібліотеки.

Наостанок хочу дати вам одну пораду:

Читайте! Читайте багато, скільки зможете. Але не тому, що ви повинні це робити, а тому,  що читання - це злет!
Читайте! Це зробить вас впевненими в собі, творчими та креативними. Адже, чим більше ви будете читати, тим цікавіші будуть ваші думки, тим більше ідей ви матимете.
Читайте!  Це розширить  ваш загальний кругозір, збагатить  словниковий запас та підвищить вашу загальну грамотність.
Читайте! Це покращить ваші розмовні навички. Ви зможете думати і формулювати своє висловлювання чітко, зрозуміло і красиво.
Читайте! Це  зробить ваш погляд аналітичним. Через призму книжок ви буде краще розуміти оточуючий світ, людей, що поряд, навіть самого себе.
Читайте! Це дасть вам крила і стане запорукою вашої успішності у самостійному дорослому житті!


З повагою,
 ваш бібліотекар Олена Іванівна



Немає коментарів:

Дописати коментар